GB Tech AS 

www.gbtech.no

E-post:

post@gbtech.no

 

Adresse:

Fabrikkvegen 78, 2849 KAPP 

 

Telefon:

+47 61 60 15 60  

 

 

N 60°43.086`

E 10°51.453`

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Travelt?

Mindre skjære-oppdrag kan vi normalt utføre innen

48 Timer

 

 

 

    Skiltramme 10mm aluminium

 

 Koffertinnlegg 120mm skumplast

 

 

            Trykk her

     for flere eksempler

 

 

Vannskjæring

 

Vannskjæring er en teknikk hvor en skjærer i materialer med en tynn stråle vann med høyt trykk, tilsatt sand. Noen mykere materialer, som f.eks. skumgummi og isopor, kan skjæres uten sand.

 

Denne teknikken har en rekke fordeler:

 

  • Den største er at nesten alle materialer kan skjæres i en vannskjærer. Som eksempler kan vi nevne svart stål, syrefast, aluminium, plast, gummi, glass, treverk, stein, keramiske fliser osv.

 

  • En annen stor fordel er at vi skjærer kaldt, noe som gjør at materialene ikke slår seg, herdes uønsket eller blir varmepåvirket på andre måter.

 

  • Vannskjærte deler har også lite eller ingen grader, og kan gjerne brukes uten noen sliping eller annen etterbehandling.

 

  • Vannstrålen er kun 1mm tykk, så materialet kan utnyttes godt. Avansert programvare optimaliserer utnyttelsen av emnet.

 

  • Vannskjæring er skånsomt for materialet, og emnet trenger heller ikke spennes opp. Dermed kan også skjøre materialer, som f.eks. aluminiumsfolie, bearbeides.

 

 

Vannskjæreren vår har et arbeidsområde på 2000x3000mm, og vi kan skjære materialer opp til ca 150mm tykkelse.

 

Vi skjærer etter CAD-filer i en rekke formater, som f.eks. .dwg, .dxf, .igs, osv. Om du kun har delen du ønsker å få skjært på en papirtegning eller en håndskisse eller kanskje bare som en idé i hodet, er våre konstruktører behjelpelige med å ta fram det nødvendige produksjonsunderlaget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2014 gbtech.no